Vihreä aika

Täällä on hyvin vaikea tietää mikä olisi paras tapa kuluttaa aikaa. Tai pikemminkin miten ottaa tärkeimmät asiat irti ajasta, jonka on täällä. Keskiviikot ovat mukavia, koska silloin lounastan ystäväni kanssa, joka on ottanut tehtäväkseen esitellä minulle koko kansainvälisen keittiön kirjon alueella. Tänään söimme persialaista Kebabbia ihanassa kotoisassa ravintolassa. Aiemmin olemme jo syöneet meksikolaista, kiinalaista, ”paikallista” ekoruokaa ja ensi viikolla syömme meillä suomalaista kaalilaatikkoa. Keskiviikkoisin käytän aikaani oikein, siitä ei ole epäilystäkään.

Ruokapaikkoihin tutustumisen lisäksi on tullut aika kuoriutua SFMOMAn tutuksi tulleesta kotelosta ja alkaa tutustua San Franciscon muiden museoiden tarjontaan erityisesti monikulttuurisuuden näkökulmasta. Sain ukaasin töistä mennä myös mahdollisimman nopeasti New Yorkiin etsimään tutkimusaineistoa, koska myös täällä ruoho on aina vihreämpää maan toisella laidalla. Vihreää se on myös Stanfordissa, jossa ruohon vihreys taataan mm.ennen tärkeitä tapahtumia maalaamalla se vihreäksi.

Ja todellinen laidun on aina vihreä Englanti. Luulen, että kaikenkaikkiaan hyvin pian minun täytyy alkaa kerätä jonkinnäköistä linkkilistaa upeimmista asioista, joita tapahtuu museopedagogian kentällä ympäri maailmaa.  Tate Modern ylläpitää kansainvälistä”education_facebookia”, jonka kautta koulut voivat tehdä kansainvälistä yhteistyötä. Kannattaa myös katsoa elokuvakasvatusprojekti, joka kiertää läpi maan: ”Making of The Tate Movie”.

Mainokset

Tietoja Riikka

taidekasvattaja ja museopedagogi.
Kategoria(t): Koti, Museo-opetus Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s