Sade

On aika harkita sadevarustusten hankkimista kaupungissa, jossa luomani aiemman mielikuvan mukaan ei sada.

Eilen aamuna satoi kaatamalla kun heräsin. Tilanteessa, jossa ei omista kunnon sadevaatteita, eikä kumisaappaita retkeily ulkoilmassa tuntuu hulluudelta. Mutta ovesta oli raahauduttava ulos tietäen, että edessä on päivä ulkoilmassa Stanford Vs. Berkelely amerikkalaista jalkapallopeliä seuraten. Onneksi sade lakkasi pelin ajaksi!

Peli itsessään oli varsin lattea ”meidän” Stanfordin-joukkueen täyden ylivoiman alla, mutta Berkeleyn joukkueen bändin esitys väliajalla oli varsin vaikuttava tanssikuvioineen.

Tänän aamuna heräsin töihin ja löysin takapihalta pyörän täysin märkänä. Toivon todella, että kiikkerä lokasuoja kestää paikallaan päivän retkien ajan. Junassa, jossa kuljetan pyörääni aina San Franciscoon käytiin myös kiinnostava keskustelu viime yön myrskystä:

——

Konduktööri: ”Luulin viime yönä, että naapuri hilluu aseen kanssa takapihalla, mutta kun laitoin TV:n äänet pois, niin huomasin, että sehän olikin vain ukkonen”.

Pyöräilijä: ”Miten sulle tuli mieleen aseellinen konflikti?”

Konduktööri: ”Asun Santa Cruzissa, jossa on ihan kauheat rikollistilastot. Päivisin atleettiset surffarit saavat öisin roolin herooinijengeinä, jotka taistelevat Meksikolaisten huumejengien kanssa.”

Pyöräilijä:”Miten en oo koskaan kuullu tuosta uutisista?”

—–

Nostan pääni ja kurkistan ulos junan ikkunasta. Ihana aurinkoinen sää on muuttunut TAAS kaatosateeksi. Saa nähdä miten uitettu olen kun pääsen perille töihin (ilman sadevaatteita).

Mainokset

Tietoja Riikka

taidekasvattaja ja museopedagogi.
Kategoria(t): Koti, Uncategorized Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Sade

  1. Sen ainoan kerran kun kävin San Franciscossa satoi ja olin jumissa ensin Modernin taiteen museossa ja sitten kirjakaupassa. Kumpikin erinomaisia paikkoja pitää sadetta ja mielelläni kävisin niissä uudelleen aurinkoisella säälläkin.

  2. Riikka sanoo:

    Kuulema lauantaina kaatosade alkoi juuri kun SFMOMA oli menossa kiinni. Vartijat hätistivät ihmisiä ulos ja samaan aikaan yhä lisää ihmisiä tunki sisälle 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s