Tonnikalavoileipä

Mielikuvituksen lämmittelyä:

1. Katso kolmea maalausta ja sekoita ne päässäsi: voit sekoittaa oman valintasi mukaan joko kaiken, tai vain osia (värit, muodot, viivat). (homage to Yoko Ono 1964)

2. Tonnikalavoileipä -teos: Kuvittele tuhat aurinkoa taivaalle samanaikaisesti. Anna niiden paistaa tunnin ajan. Tämän jälkeen annan niiden vähitellen sulautua osaksi taivasta. Tee yksi tonnikalavoileipä ja syö se. (1964 Spring Yoko Ono)

3. Katso taivasta. Piirrä siihen ympyrä. Paina mieleesi ympyrän koko, väri ja taivaan väri. Kuinka kauan näet ympyrän ennen kuin se katoaa silmistäsi? (homage to Yoko Ono 1964)

Eli fiilistelen edelleen viime sunnuntain SFMOMAn perhepäivän antia. Käsitetaiteen annosteleminen museoyleisölle ei ole kaikkein helpoin tehtävä, mutta kun se onnistuu fiilis on mahtava! Osallistavan taidesuunnistuksen (treasure hunt) lisäksi työpajatilassa sai osallistua yhteistyössä tehtävään akvarellimaalaukseen. Siihen sai maalata mitä tahansa käyttäen ympyröitä. Tulos on hieno:

 

SFMOMA/Families 2nd of January 2011

 

Osallistujat jättivät meille myös sekä oman, että ystävän osoitteen. Leikkaamme taideteoksen palasiksi ja lähetämme palan teosta annettuihin osoitteisiin myöhemmin keväällä. Osallistujia pyydetään myös tuomaan teos takaisin SFMOMAan kesäkuussa, jolloin taiteen palasista kootaan uusi teos!

Mainokset

Tietoja Riikka

taidekasvattaja ja museopedagogi.
Kategoria(t): Family Sunday, Museo-opetus, San Francisco, SFMOMA, Uncategorized Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s