Screener questions

San Francisco 2011: ”Oletko nykyaikainen, etsitkö opetussuunnitelmia netistä(if no terminate), opetatko lukiossa?”- Rovaniemi 2001: ”Oletko n.30-50 -vuotias, syötkö fasupaloja vähintään paketin viikossa, oletko ylipainoinen (jos ei, hylkää)?”

Aloittaessani opintoni Rovaniemellä 2001 rahoitin opiskelijaelämääni työskentelemällä markkinatutkimustoimistossa. Työ sisälsi mm. vaeltamista ovelta ovelle etsien tietyn pesuainemerkin käyttäjiä tai tiettyjen ruoka-aineiden käyttäjiä. Tutkimukseen valikoituneet ihmiset pyysivät minut sisälle, jolloin levitin haastatteluaineiston pöydälle (esimerkiksi kuvia pesuaineista tai maisteltavat keksit). Tein myös puhelinhaastatteluja etsien mm.tiettyjen tupakkamerkkien käyttäjiä.

En ikinä olisi uskonut, että palaan samantyyppisiin tehtäviin ikinä, mutta yhtäkkiä ylipitkien työpäivieni selitykseksi on muodostumassa opettajien rekryäminen teemahaastatteluihin SFMOMAssa hyvin tiukalla aikataululla ja tiukoilla kriteereillä.

Kiitos Rovaniemen pimeät ja pelottavat rappukäytävät (ja se tyyppi joka pamautti oven nenän edestä kiinni huutaen ettei osta mitään)ja ne illat haastattelufirman Helsingin toimistolla, kun kukaan ei vastannut puhelimeen (enkä siis saanut ollenkaan palkkaa siltä illalta). Kiitos ne päivät kun kukaan ei syönyt fasupaloja tai polttanut tupakkaa. Nämä kaukaiset muistot tekevät opettajien värväämisestä nostalgian sävyttämää. Kuin myös saavat muistamaan, että muutamakin uusi osallistuja tunnissa on jo tosi paljon!

Mainokset

Tietoja Riikka

taidekasvattaja ja museopedagogi.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s