The beginning, Alku

Vuosi Kaliforniassa, ehkä yksi elämäni parhaista on melkein ohi. Ensi lauantaina palaan virallisesti Suomeen. Elokuu on ollut varsin kiireinen, opetusten aloitus Suomessa, ja nyt viikon autonhakumatkalla täällä Kaliforniassa. Juuri nyt viimeistä kertaa junassa matkalla kohti SFMOMAa lounaalle ihan parhaan työkaverin museolehtori Julie Charlesin kanssa. Miten paljon tulenkaan kaipaamaan tätä kaikkea.

Kiitos teille kaikille blogin lukijoille!!! Tämä yhteys on ollut niin tärkeä. En sano vielä hyvästi, sillä 10 minuutin museodokumenttini Kalifornian museopedasta on melkein valmis! Tämän kaiken kiireen keskellä voi mennä muutama viikko, että saan sen YouTubeen ja tänne blogiin, mutta hyvää kannattaa odottaa.

Meanwhile, Sillä välin (Kuten oppilaani Suomessa kohteliaasti kysyivät, ”Oletko Virosta, puhut suomea hassusti?” Eli kyllä, käännän ainakin välillä englannista suomeksi puhuessani) on uusia mahtavia hankkeita kuten yhteistyöprojekti Korson koulun ja Sequoia High Schoolin välillä, joka starttasi oikein toden teolla käyntiin tänään kun vierailin tapaamassa jenkkiläisiä yhteistyöluokkiamme.

It’s not the end, it’s all just about to start…

Mainokset

Tietoja Riikka

taidekasvattaja ja museopedagogi.
Kategoria(t): California, Koti, Koulu, Maailma, Monikulttuurisuus, SFMOMA Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s